Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangına karşı güvende oturmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların gönül güvenliğini sahip olmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdivenlerinin kullanıma munis şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut alışverişyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Tamlanan merdivenler genelde kuruluşnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hadise anında yapı bağırsakinden emeksiz ve güvenli kaçışın sağlamlanması için yapılırlar. Legal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Damarlı takdirde kârlevini namına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum Yangın Kapısı Fiyatları düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına aldatmaınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları gestaltlmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Report this wiki page